Má rodina

Ráda začínám rána poslechem klasické hudby a jazzu, čerpám inspiraci z malby a starých mistrů. Mám slabost pro černobílou fotografii a barokní šerosvit, ale také mě baví práce s barvami a abstraktními kompozicemi. S nadšením vyprávím příběhy prostřednictvím fotografie a filmu a fascinují mě surrealistické obrazy.

Kromě svatební fotografie se věnuji i vlastním projektům. Ve volném čase ráda cvičím, běhám, maluji, učím se jazyky a trávím čas s rodinou. Mou největší vášní je moje práce. Pokud je potřeba, mluvím plynně italsky a anglicky, a mírně pokročilou němčinou.

Zuzana Fajmonová

Kdo jsem

Ahoj, jmenuji se Zuzana a pocházím z České republiky. Velkou část svého života jsem strávila v Itálii, která mě hluboce ovlivnila v mé tvorbě a lásce k umění. Svatební fotografii se věnuji více než 10 let, a to jak u nás, tak v zahraničí. Také se zabývám natáčením. Jsem absolventkou Institutu tvůrčí fotografie v Opavě a také maminkou dvou chlapců. Mám úžasného manžela, talentovaného hudebníka, který se svou kapelou Aura hraje na svatbách, především v Německu, Praze a okolí. Kromě toho skládá i vlastní hudbu.